fbpx

MENU

Barcelona Stadsgids Perry

Perry, Stadsgids in Barcelona

Stadsgids in Barcelona

Welkom bij Perry Tours, jullie gids voor de meest memorabele fietstochten door het prachtige Barcelona. Als de oprichter van Perry Tours heb ik een diepgewortelde passie voor Barcelona – een stad die ik reeds meer dan 20 jaar mijn thuis noem. Het is mijn ambitie om klanten niet alleen een fietstour aan te bieden, maar de beste fietstour in Barcelona, waarbij kwaliteit, plezier, en ontdekking voorop staan.

Voor onze fietstours werken we met Nederlandse en Vlaamse gidsen, samen maken we je fietstocht door Barcelona onvergetelijk, de leeftijd of interesseveld maken daarbij niet uit. Leer, lach en ontdek de stad op een actieve en informatieve manier. 

Hallo! Ik ben Perry, een Vlaamse gids in Barcelona en woonachtig in deze levendige stad sinds 2001. Aanvankelijk was het een lokale schoonheid die mijn hart stal in Barcelona maar al snel werd ik gefancineerd door de rijke geschiedenis en de adembenemende architectuur. Dankzij het gidsen ben ik in de loop der jaren de stad van binnen en buiten leren kennen. 

Maak kennis met onze gidsen in Barcelona

Bij Perry Tours zijn we meer dan alleen gidsen; we zijn liefhebbers van Barcelona, enthousiast om onze kennis en passie voor de stad met u te delen. Als bedrijf streven we ernaar om duurzame en verrijkende ervaringen te creëren die onze liefde voor Barcelona weerspiegelen. Ons doel is om elke gast mee te nemen op een reis die ze nooit zullen vergeten, waarbij plezier, veiligheid, en respect voor de omgeving centraal staan.

Gids Mathieu in Barcelona

Gids Mathieu in Barcelona

Gids Ezra Barcelona

Gids Ezra in Barcelona

Gids Renske Barcelona

Gids Renske in Barcelona

Gids Jaap in Barcelona

Gids Jaap in Barcelona

Welke fietstour kies jij?

Bij Perry Tours zorgen we voor unieke fietstochten door het levendige Barcelona! Voor iedereen hebben we wel iets bijzonders . Of je nu houdt van gezellig in klein comité de stad verkennen of op zoek bent naar dat bijzondere hoekje dat alleen wij kennen – en altijd aan de beste prijs. Neem een kijkje bij onze selectie van fietstours in Barcelona en pick jouw favoriet. Plezier gegarandeerd!

Profiel foto Perry Janssens - Perry Tours

Hallo, ik ben Perry, stadsgids en drijvende kracht achter Perry Tours. Ik mag het levendige Barcelona al meer dan twintig jaar mijn thuis noemen en ik ben nog steeds gepassioneerd door deze stad. Na vele succesvolle jaren als stadsgids in Barcelona deel ik graag mijn passie door dagelijkse fietstours in Barcelona te organiseren voor Nederlandse en Belgische bezoekers.

Stadsgids en oprichter

Open Whatsapp Perry Tours
🚲 ☀️ Hola! Mijn naam is Perry. Heb je vragen over onze fietstours in Barcelona of wil je graag een reservering maken? Ik help je graag verder! 🌴🏖️