fbpx

MENU

Perry, Vlaamse gids in Barcelona

Onze fietstours met Nederlandstalige gidsen maken je fietstocht door Barcelona onvergetelijk. Leer, lach en ontdek de stad op een actieve en informatieve manier. Maak kennis met stadsgids Perry.

Gids Perry Barcelona

Stadsgids Perry in Barcelona

Hallo! Ik ben Perry, een Vlaamse gids in Barcelona en woonachtig in deze levendige stad sinds 2001. Aanvankelijk was het een lokale schoonheid die mijn hart stal in Barcelona maar al snel werd ik gefancineerd door de rijke geschiedenis en de adembenemende architectuur. Dankzij het gidsen ben ik in de loop der jaren de stad van binnen en buiten leren kennen. 

Met Perry Tours organiseren we dagelijkse fietstochten in Barcelona met Nederlandstalige gids. Als oprichter van Perry Tours streef ik ernaar om elke tour uniek en persoonlijk te maken, ik denk graag buiten de kaders en speel in op de wensen en interesses van de klant. De leeftijd of interesseveld maken daarbij niet uit. Fiets met ons mee en ontdek deze prachtige stad op een unieke manier.

Ontdek onze andere gidsen in Barcelona

Gids Mathieu in Barcelona

Gids Mathieu in Barcelona

Gids Ezra Barcelona

Gids Ezra in Barcelona

Gids Renske Barcelona

Gids Renske in Barcelona

Gids Jaap in Barcelona

Gids Jaap in Barcelona

Profiel foto Perry Janssens - Perry Tours

Hallo, ik ben Perry, stadsgids en drijvende kracht achter Perry Tours. Ik mag het levendige Barcelona al meer dan twintig jaar mijn thuis noemen en ik ben nog steeds gepassioneerd door deze stad. Na vele succesvolle jaren als stadsgids in Barcelona deel ik graag mijn passie door dagelijkse fietstours in Barcelona te organiseren voor Nederlandse en Belgische bezoekers.

Stadsgids en oprichter

Open Whatsapp Perry Tours
🚲 ☀️ Hola! Mijn naam is Perry. Heb je vragen over onze fietstours in Barcelona of wil je graag een reservering maken? Ik help je graag verder! 🌴🏖️