fbpx

MENU

Fietstour voor kinderen in Barcelona

Fietstour voor kinderen in Barcelona

Een unieke Familie Fietstour in Barcelona met Nederlandstalige gids.

Geniet van een kinderfietstour in Barcelona. We hebben een kindvriendelijke versie gemaakt van onze populaire Highlights Fietstour in Barcelona. Deze kinder fietstour is op maat gemaakt, perfect voor kleine kinderen. Bovendien zijn er voor extra gemak kinderzitjes beschikbaar.

  • Veilig boeken, betaal op lokatie
  • Gratis verzetten of annuleren
  • Veilige routes 
  • Dagelijkse tours
  • Kinderfietsen vanaf 5 jaar 
  • Kinderzitjes tot 22kg beschikbaar

onze kindertour is plezier voor het ganse gezin

Geniet van een kinderfietstour in Barcelona. We hebben een kindvriendelijke versie gemaakt van onze populaire Highlights Fietstour in Barcelona. Deze kinder fietstour is op maat gemaakt, perfect voor kleine kinderen. Bovendien zijn er voor extra gemak kinderzitjes beschikbaar.

kinderfietstour in barcelona
kinderfietstour in barcelona

Kids Fietstour Barcelona

kinderfietstour Barcelona met privé gids

Ideale fietstour voor het hele gezin in Barcelona

De duur van onze fietstour voor kinderen is standaard 2 uur en daarmee perfect voor kinderen tussen de 2 en 14 jaar. De route is minder uitdagend dan de tour van 3 uur en je kunt zelf het tempo bepalen met je privé gids. 

Naar Barcelona met kinderen: Ontdek Barcelona met kids op de fiets!

Om een veiligere en leukere ervaring te garanderen, is de kinderfietsroute zorgvuldig ontworpen om plaatsen met druk verkeer te vermijden. Het grootste deel van de fietsroute vindt plaats op verkeersvrije straten of vrijliggende fietspaden.

Fietsen met kinderen in Barcelona

Enkele bezienswaardigheden op de fietsroute voor kinderen zijn Plaza Real, de oude haven, Barceloneta, het strand, de Olympische haven, de Gotische wijk, het stadspark en de Arc de Triomf.

Met de fietstour voor kinderen in Barcelona is plezier verzekerd! Onze tours starten vanaf Plaça de George Orwell in het stadscentrum, ongeveer 5 minuten lopen vanaf Las Ramblas

De leukste fietstour voor kinderen met Nederlandstalige gids in Barcelona

Fietstour kinderen Barcelona Privé

2 uur Barcelona kindertour   |   Inbegrepen: privé gids, fiets en helm

€145 (2 volwassenen + 2 kinderen tot 14 jaar)

€ 15 per extra kind

Ontdek Barcelona op een kindvriendelijke manier met onze speciale fietstour voor gezinnen! Deze tour perfect voor jong en oud bestrijkt een comfortabele afstand van ongeveer 9 km. Onderweg is er volop gelegenheid om foto’s te maken en te genieten van de omgeving.

Barcelona is een zeer fietsvriendelijke stad en de ervaring heeft ons geleerd dat kinderen dol zijn op onze fietstochten.Onze gidsen weten wat kinderen boeit en welke verhalen hen interesseren, deze fietstour is de ideale familie tour in Barcelona. Op zoek naar een andere fietstour, bekijk dan vast onze pagina Fietstour Barcelona met Nederlandse gids.

De enige echte fietstour voor kinderen met Nederlandstalige gids in Barcelona

Voor praktische vragen over de bereikbaarheid, openbaar vervoer, parkeren, betaling, annuleren en meer kan je kijken op onze FAQ pagina

zie meer met een fietstour, geniet meer van Barcelona

Op zoek naar een gezinsvriendelijke fietstour voor kinderen door Barcelona waarbij kinderen centraal staan? Zoek dan niet langer, 0nze gidsen weten jong en oud te amuseren. 

Fietstour voor kinderen Barcelona

Barcelona kindertour

Kids tours met gids Barcelona

Fietsen door barcelona met kinderen
Fietsen door barcelona met kinderen

boek een kinderfietstour met privé gids barcelona

Fietstour met gezin barcelona

fietstour barcelona kinderen

Geniet van een fietstour voor kinderen met Nederlandstalige gids in barcelona.

Onze fietstocht voor kinderen door Barcelona is een van de meest kindvriendelijke excursies in Barcelona. Onze kindertour weerspiegelt de populaire Fietsroute Highlights Barcelona maar is korter en aangepast aan jongere kinderen.

Klaar om aan dit gezinsvriendelijke avontuur te beginnen? Reserveer uw plekjes bij Perry Tours. Reserveren is een gemakkelijk, je stuurt ons een berichtje en je betaald na de tour.

Kindertour Barcelona

Een fietstour voor kinderen in Barcelona reserveren is gemakkelijk!

Stuur ons een bericht via de Whatsapp knop rechts onderaan of het kan ook per e-mail info@perrytours.eu of telefonisch + 34 603 32 65 88

Fietstour voor kinderen in Barcelona – Familie Fietstour in Barcelona – Barcelona kindertour – kinderfietsroute Barcelona

>>> Klik hier voor een overzicht van onze fietsroutes met gids in Barcelona

Profiel foto Perry Janssens - Perry Tours

Stadsgids en oprichter

Hallo! Ik ben Perry, stadsgids en drijvende kracht achter Perry Tours. Barcelona is al meer dan twintig jaar mijn thuis en ik ben gepassioneerd over deze stad. Na vele succesvolle jaren als stadsgids in Barcelona deel ik nu mijn passie door dagelijkse fietstours in Barcelona te organiseren voor onze Nederlandse en Belgische bezoekers.

Inhoudsopgave: Fietstour voor kinderen met Nederlandstalige gids in Barcelona

Open Whatsapp Perry Tours
🚲 ☀️ Hola! Mijn naam is Perry. Heb je vragen over onze fietstours in Barcelona of wil je graag een reservering maken? Ik help je graag verder! 🌴🏖️