fbpx

MENU

Stadsgids Renske in Barcelona

Een fietstour met Nederlandse gids in Barcelona is de ideale manier om de stad te verkennen. Leer over architectuur, geschiedenis en het dagelijks leven terwijl je door de straten fietst. Maak kennis met stadsgids Renske in Barcelona

Gids Renske Barcelona

Gids Renske in Barcelona

Stadsgids Renske in Barcelona, Renske, een gepassioneerde Nederlandse gids in Barcelona, heeft haar hart verloren aan deze dynamische stad. Haar ervaring begon jaren geleden met een simpele wandeling door de stad, begeleid door een lokale gids. Deze ervaring was een openbaring en inspireerde haar om zelf gids te worden. Nu, als expert van Barcelona, geniet Renske ervan om de eindeloze geheimen en verhalen van de stad te onthullen. Ze brengt bezoekers naar de levendige hoeken en kronkelende steegjes die de essentie van Barcelona vormen.

Met Renske krijg je niet alleen een historische rondleiding, maar ook een inkijkje in het hedendaagse leven van de stad. Ze deelt haar favoriete winkels, verborgen restaurantjes, en de charmantste straatjes. Renske’s tours omvatten ook culturele evenementen zoals openluchtconcerten, waardoor elke tour uniek en onvergetelijk is. 

Bekijk hier onze fietsroutes in Barcelona met gids.

Gids Mathieu in Barcelona

Gids Mathieu in Barcelona

Gids Ezra Barcelona

Gids Ezra in Barcelona

Gids Jaap in Barcelona

Gids Jaap in Barcelona

Gids Perry Barcelona

Gids Perry in Barcelona

Profiel foto Perry Janssens - Perry Tours

Hallo, ik ben Perry, stadsgids en drijvende kracht achter Perry Tours. Ik mag het levendige Barcelona al meer dan twintig jaar mijn thuis noemen en ik ben nog steeds gepassioneerd door deze stad. Na vele succesvolle jaren als stadsgids in Barcelona deel ik graag mijn passie door dagelijkse fietstours in Barcelona te organiseren voor Nederlandse en Belgische bezoekers.

Stadsgids en oprichter

Open Whatsapp Perry Tours
🚲 ☀️ Hola! Mijn naam is Perry. Heb je vragen over onze fietstours in Barcelona of wil je graag een reservering maken? Ik help je graag verder! 🌴🏖️