fbpx

MENU

Over Perry

Over Perry

stadsgids en oprichter van Perry Tours

Hallo! Ik ben Perry, geboren en getogen in het land van wafels en frietjes – jawel, België – maar het was niet de Spaanse zon die mijn naam riep maar een Duits – Uruguayaanse schone die ik ontmoete in Thailand. Niet veel later werd onze Catalaanse zoon geboren in Ibiza en zo belandde ik meer dan twee decennia geleden in het bruisende Barcelona.

Het ontmoeten van verschillende nationaliteiten en culturen samen met avonturen zijn mijn superkracht. Het transformeert ‘gewone’ dagen in bijzondere verhalen.

stadsgids in Barcelona

Perry Tours is mijn baby, geboren uit een mix van wanderlust, een passie voor de stad en het verlangen om het beter te doen dan anderen zodat jullie worden meegenomen op bijzondere avontuurlijke reis doorheen Barcelona.

Perry Tours gidsen

En onze gidsen? Stuk voor stuk Belgische en Nederlandse schatten die meer weten over Barcelona dan Google zelf. We doen dagelijks fietstours, en onze superkracht is het creëren van de meest fun-tastische ervaringen op de fiets.

Stadsgids en oprichter

Hallo! Ik ben Perry Janssens, stadsgids en drijvende kracht achter Perry Tours. Barcelona is al meer dan twintig jaar mijn thuis en ik ben gepassioneerd door deze stad. Na vele succesvolle jaren als stadsgids in Barcelona deel ik nu mijn passie door dagelijkse fietstours in Barcelona te organiseren voor onze Nederlandse en Belgische bezoekers.

Open chat
Hoi, mijn naam is Perry.
Heb je vragen over Barcelona of over onze fietstours? Ik beantwoord ze graag.