fbpx

Is fietsen in Barcelona veilig?

Waarom Barcelona een geweldige stad is om te fietsen.

Is fietsen in Barcelona veilig

Is fietsen in Barcelona veilig? Dankzij de uitstekende fietsinfrastructuur en -faciliteiten is Barcelona de meest fietsvriendelijke stad van de Middellandse Zee geworden. De zonnige omgeving het hele jaar door en een brede waaier aan geweldige attracties om te verkennen maakt de fiets ervaring alleen maar beter.

Barcelona heeft een uitstekende infrastructuur om te fietsen .

Als het op fietsen aankomt, heeft Barcelona het allemaal: een zacht en zonnig mediterraan klimaat, meer dan 300 kilometer aan fietspaden en vlak terrein met een stijgingspercentage van minder dan 2%.

Verder heeft de stad ook tal van parkeer plaatsen voor fietsen. De jaarlijkse gemiddelde temperatuur ligt rond de 18 graden Celsius en de zon schijnt bijna het hele jaar door. Wat wil je nog meer? Ook de opvallende architectuur biedt een intrigerende perfecte setting.

In Barcelona fiets je langs prachtige boulevards of langs de spectaculaire kustlijn met de wind in je haren, maar je fietst ook door de in de tijd bevroren steegjes met in het oog springende middeleeuwse schatten en heerlijke zonovergoten pleinen. Kom met ons mee op een fietstour Barcelona met Nederlandse gids, we laten je graag het beste zien van de stad.

Kom je voor het eerst naar Barcelona dan is de Highlights Tour Barcelona zeker een aanrader. In 3 uur tijd krijg je een mooi overzicht van de stad met leuke verhalen en tips voor een fijne vakantie.  Deze tour is ideaal om te doen aan het begin van de vakantie zodat je meteen een goede oriëntatie hebt van de stad. 

veilig fietsen in Barcelona

Zie meer van Barcelona in minder tijd

Open chat
Hoi, mijn naam is Perry.
Heb je vragen over Barcelona of over onze fietstours? Ik beantwoord ze graag.