fbpx

MENU

Gids Mathieu in Barcelona

Ontdek Barcelona met een ervaren Nederlandstalige gids op de fiets! Onze gidsen delen unieke verhalen en geheimen van de stad, waardoor je Barcelona écht leert kennen. Maak kennis met stadsgids Mathieu in Barcelona

Gids Mathieu in Barcelona

Stadsgids Mathieu in Barcelona

Mathieu oorspronkelijk uit Gent woont al vele jaren in de wijk Barceloneta waar hij bijna dagelijks te vinden is op het strand voor een partij beach volleyball.
Mathieu is als gids een expert in de geschiedenis van Barcelona en Catalonia in het algemeen. Hij vind dan ook niets leuker dan zijn kennis te delen over deze stad rijk aan cultuur en geschiedenis. Mathieu doet vooral tours met Vlamingen en Nederlanders, maar in het Frans of Engels kan hij het ook.

Met enthousiasme en diepgaande kennis deelt Mathieu de rijke cultuur, de culinaire tradities en de levendige levensstijl van Barcelona. Elke fietstour wordt een ontdekkingsreis door het hart van de stad. Bekijk hier onze fietsroutes in Barcelona met gids.

Gids Jaap in Barcelona

Gids Jaap in Barcelona

Gids Ezra Barcelona

Gids Ezra in Barcelona

Gids Renske Barcelona

Gids Renske in Barcelona

Gids Perry Barcelona

Gids Perry in Barcelona

Profiel foto Perry Janssens - Perry Tours

Hallo, ik ben Perry, stadsgids en drijvende kracht achter Perry Tours. Ik mag het levendige Barcelona al meer dan twintig jaar mijn thuis noemen en ik ben nog steeds gepassioneerd door deze stad. Na vele succesvolle jaren als stadsgids in Barcelona deel ik graag mijn passie door dagelijkse fietstours in Barcelona te organiseren voor Nederlandse en Belgische bezoekers.

Stadsgids en oprichter

Open Whatsapp Perry Tours
🚲 ☀️ Hola! Mijn naam is Perry. Heb je vragen over onze fietstours in Barcelona of wil je graag een reservering maken? Ik help je graag verder! 🌴🏖️