fbpx

MENU

Nederlandse gids Ezra in Barcelona

Met een Nederlandse gids aan je zijde is elke fietstour in Barcelona een unieke ervaring. Ontvang persoonlijke aandacht en leer alles over de lokale gebruiken en geschiedenis. Maak kennis met stadsgids Ezra in Barcelona

Nederlandse gids Ezra in Barcelona

Stadsgids Ezra in Barcelona

Nederlandse gids Ezra in Barcelona is een ware kenner van Barcelona. Met meer dan 20 jaar woonervaring in deze betoverende stad, is hij een onmisbaar lid van ons gidsenteam. Ezra’s passie voor filosofie verrijkt zijn tours, waarbij hij fascinerende inzichten en diepere betekenissen achter de stad en haar monumenten deelt. Zijn liefde voor Barcelona is aanstekelijk, en hij brengt zijn enthousiasme over op iedereen die met hem meegaat.

Ezra heeft een diepgaande interesse in de geschiedenis van Barcelona, van de Romeinse fundamenten tot de hedendaagse cultuur. Hij weet moeiteloos de historische verhalen te verweven met moderne anekdotes, waardoor elke tour zowel educatief als vermakelijk is. Met Ezra als gids ontdek je niet alleen de bekende bezienswaardigheden, maar ook de verborgen juweeltjes van Barcelona. Bekijk hier onze fietsroutes in Barcelona met gids.

Gids Mathieu in Barcelona

Gids Mathieu in Barcelona

Gids Jaap in Barcelona

Gids Jaap in Barcelona

Gids Renske Barcelona

Gids Renske in Barcelona

Gids Perry Barcelona

Gids Perry in Barcelona

Profiel foto Perry Janssens - Perry Tours

Hallo, ik ben Perry, stadsgids en drijvende kracht achter Perry Tours. Ik mag het levendige Barcelona al meer dan twintig jaar mijn thuis noemen en ik ben nog steeds gepassioneerd door deze stad. Na vele succesvolle jaren als stadsgids in Barcelona deel ik graag mijn passie door dagelijkse fietstours in Barcelona te organiseren voor Nederlandse en Belgische bezoekers.

Stadsgids en oprichter

Open Whatsapp Perry Tours
🚲 ☀️ Hola! Mijn naam is Perry. Heb je vragen over onze fietstours in Barcelona of wil je graag een reservering maken? Ik help je graag verder! 🌴🏖️