fbpx

Lekkere verse fastfood in Barcelona

Heerlijk Vers en Snel: De Beste Fast Food Ervaringen in Barcelona

Barcelona, een stad bekend om zijn rijke cultuur en heerlijke keuken biedt ook verrassende ervaringen als het gaat om fast food. Vergeet het standaard fast food-beeld; Barcelona tilt het concept naar een hoger niveau met verse ingrediënten, authentieke smaken, en een vleugje lokale charme.

goedkope fastfood in Barcelona

goedkope fastfood in Barcelona

Taquerías Tamarindo, Een verborgen juweeltje waar je kunt genieten van zelfgemaakte, slow-cooked gerechten. Probeer hun smaakvolle kip, perfect bereid rundvlees, en niet te vergeten de verscheidenheid aan salsa’s. En dat alles tegen een betaalbare prijs!

Carrer de Aragón, 236, 08007 Eixample, Barcelona

Minder dan 10 €

lekkere verse fastfood in Barcelona

Lekkere fast food in Barcelona

Bacoa Geboren in Barcelona, staat Bacoa bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en geduld. Van zelfgemaakte sauzen tot veganistische groenteburgers, de handgerolde broodjes zorgen voor een unieke burgerervaring.

Bacoa Ronda de la Univ., 31, 08007 Barcelona

Minder dan 12 €

Verse fastfood in Barcelona

Een foto van eten van El Pachuco Barcelona

Deze kleine, charmante plek is een paradijs voor liefhebbers van Mexicaans streetfood. De sfeer is net zo geweldig als de cocktails, en de betaalbare prijzen maken het een must-visit.

Sant Pau 110, 08001 Raval, Barcelona                

Vanaf 10 €

Verse fastfood in Barcelona

Een foto van eten van Maoz Vegetarian restaurant in Barcelona
 
 
Minder dan 7 €

Verse fastfood in Barcelona

Een foto van eten van wok-to-walk in Barcelona

Verse fastfood in Barcelona

Een foto van eten van Taco Alto Raval, Barcelona

Verse fastfood in Barcelona

Een foto van eten van Las-fritas Barcelona
Profiel foto Perry Janssens - Perry Tours

Hallo, ik ben Perry, stadsgids en drijvende kracht achter Perry Tours. Ik mag het levendige Barcelona al meer dan twintig jaar mijn thuis noemen en ik ben nog steeds gepassioneerd door deze stad. Na vele succesvolle jaren als stadsgids in Barcelona deel ik graag mijn passie door dagelijkse fietstours in Barcelona te organiseren voor Nederlandse en Belgische bezoekers.

Stadsgids en oprichter

Open Whatsapp Perry Tours
🚲 ☀️ Hola! Mijn naam is Perry. Heb je vragen over onze fietstours in Barcelona of wil je graag een reservering maken? Ik help je graag verder! 🌴🏖️