fbpx

MENU

Gids Jaap in Barcelona

Met een Nederlandse gids wordt je fietstocht door Barcelona een verrijkende ervaring. Ontdek de lokale cultuur, geschiedenis en architectuur met een ervaren gids aan je zijde. Maak kennis met stadsgids Jaap in Barcelona

Nederlandse gids in Barcelona. Gids Jaap in Barcelona

Stadsgids Jaap in Barcelona

Gids Jaap in Barcelona. Mijn naam is Jaap, ik ben gids in Barcelona en woon inmiddels een ruime 10 jaar in de stad. Ooit ben ik hiernaartoe gekomen om de Spaanse taal te leren. Je raad het misschien al.. een leuke stad, sfeervol leven, lekker eten… Dat duurde natuurlijk niet erg lang en ik was verkocht!

De Spaanse taal heb ik inmiddels geleerd en ik ben al een vlot eind op weg met de Catalaanse taal. Mijn eetritme is inmiddels ook al wat door de war geschud. Dus geen bruine boterhammen meer s’ochtends en tussen de middag een warme maaltijd en ook redelijk laat avondeten.

Wat ik in ieder geval kan verklappen is dat Barcelona een ontzettend leuke stad is en voor veel mensen erg aanstekelijk is om nog een tweede, zo niet derde (of vierde) keer terug te komen, dus weet waar je aan begint!.

Graag vertel ik jullie met veel passie over de cultuur, het eten, het drinken, het leven, de mensen, de architectuur… tijdens een plezierige ochtend, middag of avond op de fiets! Bekijk hier onze fietsroutes in Barcelona met gids.

Ontdek onze andere gidsen in Barcelona

Gids Mathieu in Barcelona

Gids Mathieu in Barcelona

Gids Ezra Barcelona

Gids Ezra in Barcelona

Gids Renske Barcelona

Gids Renske in Barcelona

Gids Perry Barcelona

Gids Perry in Barcelona

Profiel foto Perry Janssens - Perry Tours

Hallo, ik ben Perry, stadsgids en drijvende kracht achter Perry Tours. Ik mag het levendige Barcelona al meer dan twintig jaar mijn thuis noemen en ik ben nog steeds gepassioneerd door deze stad. Na vele succesvolle jaren als stadsgids in Barcelona deel ik graag mijn passie door dagelijkse fietstours in Barcelona te organiseren voor Nederlandse en Belgische bezoekers.

Stadsgids en oprichter

Open Whatsapp Perry Tours
🚲 ☀️ Hola! Mijn naam is Perry. Heb je vragen over onze fietstours in Barcelona of wil je graag een reservering maken? Ik help je graag verder! 🌴🏖️