fbpx
Een foto van eten van Lekker en goedkoop eten in Barcelona

Gelegen in  Eixample, op 500 meter van Casa Batlló. Eat My Trip biedt Fusion-ontbijt, brunch en lunch, specialiteit is koffie en ecologisch zelfgemaakt gebak! Het menu is zeer compleet en de prijzen beginnen vanaf € 5,50

Carrer del Consell de Cent, 378, 08009 Barcelona

5€ – 12€

Een foto van eten van Gezond eten aan goede prijs

Debutis is een ervaring in het hart van Barcelona, gespecialiseerd in de Butifarra-worst. Ze serveren een breed scala aan de Girona Saugage maar ook tapas, salades en desserts. Alles geserveerd is handgemaakt.

Carrer Balmes, 79, 08007 Barcelona 

8€ – 11€

Bacoa burgers Barcelona
Bacoa Burger, geboren in Barcelona, is gebaseerd op twee fundamentele principes: handgemaakte kwaliteit en geduld. Ze zijn gepassioneerd over het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en alles met de hand koken.Of het nu gaat om zelfgemaakte saus, veganistische groenteburgers of de handgerolde broodjes. Het is waarschijnlijk een van de betere hamburgers in de stad. Ze hebben meerdere restaurants in het stadscentrum.Hou je van lekker vers ,snel en goed van prijs, kijk dan ook even bij lekkere verse fastfood in Barcelona.

Bacoa Universitat, Ronda de la Univ., 31, 08007 Barcelona

Bacoa Barceloneta, Calle del Judici, 15, 08003 Barcelona

5€ – 12€
Een foto van eten van Gezond eten aan goede prijs in Barcelona4

Green Vita is een geweldig concept, het biedt betaalbaar lekker gezond eten, ook voor de kinderen. Er is keuze uit glutenvrij, vegetarisch en maar ook goede vleesburgers .

Av. Diagonal, 3 Centro Comercial Diagonal Mar, Local 13, 08019 Barcelona

10 € – 15 €

Een foto van eten van Gezond eten aan goede prijs in Barcelona4

El Petit Mos, een gezellig en vertrouwd restaurant in Sant Antoni / Raval dat u een gevarieerd aanbod van mediterrane gerechten biedt, bereid met de meest verse ingrediënten van de lokale markten.

Creatief Mediterraan eten, tapas en pintxos. Ontbijt, Maaltijden, Brunch

c/ Sepúlveda No 80 Esquina c/ Calabria, 08015 Barcelona

15€ – 25€

Een foto van eten van Gezond eten aan goede prijs in Barcelona

Dit gezellige Vietnamese Street Food-restaurant in Barcelona biedt geweldige Aziatische gerechten voor een goede prijs. Viet Kitchen biedt veel veganistische opties op het menu. De bediening is snel en vriendelijk.

Carrer D’Aribau , 137, 08036 Barcelona

12€ – 22€

Een foto van eten van Gezond eten aan goede prijs in Barcelona

Brunch and Cake is een van mijn favoriete plekken om te ontbijten, lunchen of brunchen. Uitgebreid menu, veel vegetarische en veganistische opties. Alles is prachtig geserveerd! Prijzen zijn goedkoop voor het heerlijke eten dat wordt geserveerd. Houd er rekening mee dat je een tijdje op een plekje moet wachten. Verschillende locaties in de stad.

Passeig de Joan de Borbó, 5, 08003 Barcelona 

6€ – 17€

Pinchos from the restaurant Blai 9
Tapas zijn een belangrijk onderdeel van de gastronomische ervaring in Spanje maar zijn ook verschillend van regio tot regio.In Barcelona vindt je vele plaatsen waar je lekkere Spaanse tapas kan eten. In de Spaanse regio Baskenland daar zijn dan weer de Pincho´s een traditie. Een goede plek om ze in Barcelona te proberen is in Poble Sec, meer bepaald in Carrer de Blai waar er een staat is met alleen maar Pincho restaurantjes en gezellige terrasjes. Heel lekker en goedkoop.Groene lijn L3, afstappen in Parallel , vanaf daar 400 meter, 5 minuten naar Carrer de BlaiBlai 9, Carrer de Blai 9, 08004 Barcelona2€ – 10€
Pizza en Pasta El Nap

Niet alleen de lekkerste verse pizza in Barcelona maar ook een van de goedkoopste. Bij Nap worden pizza´s gemaakt op traditionele wijze en gebakken in houtoven. Een grote pizza Margarita voor 6.80€. Snelle en goede service.

NAP Mar, C. del Baluard, 69, 08003 Barcelona

6€ – 14€

Open chat
Hoi, mijn naam is Perry.
Heb je vragen over Barcelona of over onze fietstours? Ik beantwoord ze graag.