fbpx

MENU

Over Perry Tours

Over Perry Tours

Over Perry Tours –  Wij nemen bezoekers mee op een boeiende reis langs de iconische bezienswaardigheden van Barcelona waarbij we een uniek perspectief en een dieper begrip van de stad bieden. Onze fietstours in Barcelona zijn steeds kleinschalig en persoonlijk. Samen met ons team van gepassioneerde Nederlandstalige gidsen garanderen we een plezierige en een educatieve ervaring voor jong en oud!

Over Perry Tours Barcelona

Tijdens onze tours houden we van een mooie balans tussen het culturele, de historische betekenis van de stad en het ontspannen vakantie gevoel. Dit in combinatie met stops aan de meest iconische locaties van Barcelona maar ook enkele verborgen schatten die vooral bij de lokale bevolking bekend zijn.

Onze rondleidingen gaan verder dan de typische toeristische ervaring en bieden klanten de mogelijkheid om de stad te ontdekken vanuit een ander perspectief.

Over Perry Tours

Over Perry Tours Barcelona

Onze gidsen in Barcelona

Wat Perry Tours onderscheidt is ons team van enthousiaste Nederlandstalige gidsen in Barcelona die niet alleen goed thuis zijn in de geschiedenis van de Barcelona maar ook gepassioneerde verhalenvertellers zijn.

Onze gidsen maken elke tour speciaal met boeiende verhalen en lokale tips, waardoor je het echte Barcelona beleeft en leert kennen.

Perry Tours Gidsen Barcelona

Over Perry Tours Barcelona

Onze Missie en Visie

Perry Tours zet zich in voor verantwoord reizen met een nadruk op duurzaamheid en culturele sensitiviteit. We zijn gedreven om een positieve impact achter te laten in Barcelona en moedigen onze klanten aan om hetzelfde te doen. Onze visie omvat het aanbieden van rondleidingen die verder gaan dan de typische toeristische ervaring door onze klanten een authentiek perspectief op Barcelona te bieden. 

Profiel foto Perry Janssens - Perry Tours

Hallo, ik ben Perry, stadsgids en drijvende kracht achter Perry Tours. Ik mag Barcelona al meer dan twintig jaar mijn thuis noemen en ik ben gepassioneerd door deze stad. Na vele succesvolle jaren als stadsgids in Barcelona deel ik nog steeds mijn passie door dagelijkse fietstours in Barcelona te organiseren voor Nederlandse en Belgische bezoekers.

Stadsgids en oprichter

Inhoudsopgave - Over Perry Tours

Open Whatsapp Perry Tours
🚲 ☀️ Hola! Mijn naam is Perry. Heb je vragen over onze fietstours in Barcelona of wil je graag een reservering maken? Ik help je graag verder! 🌴🏖️