fbpx
Perry Tours

Over Perry Tours

Perry Tours biedt een onvergetelijke ervaring voor Belgen en Nederlanders die zich willen onderdompelen in de levendige stad Barcelona, dit alles terwijl we de iconische bezienswaardigheden van Barcelona op twee wielen verkennen.

Op onze dagelijkse begeleide fietstours in Barcelona  nemen we jullie  mee op een opmerkelijke reis door de Highlights van Barcelona, waardoor je een uniek perspectief krijgt en een beter begrip van de rijke culturele en historische betekenis.

Perry Tours Barcelona

ONZE MISSIE EN VISIE

Perry Tours verantwoord reizen en benadrukt het belang van duurzaamheid en culturele sensitiviteit. We streven ernaar een positieve impact achter te laten en moedigen onze klanten aan hetzelfde te doen.

Perry Tours gidsen

Onze gidsen in Barcelona

Wat Perry Tours onderscheidt is ons team van enthousiaste Nederlands sprekende gidsen die niet alleen goed thuis zijn in de geschiedenis van de Barcelona maar ook gepassioneerde verhalenvertellers zijn.

Ze betrekken onze klanten met leuke anekdotes, lokale inzichten en waardevolle tips, zodat elke tour een educatief en onderhoudend avontuur wordt. Onze gidsen brengen de stad tot leven en verbinden bezoekers met het hart en de ziel van Barcelona.

Perry Tours Gidsen Barcelona

Onze rondleidingen gaan verder dan de typische toeristische ervaring en bieden klanten de mogelijkheid om de stad te ontdekken vanuit een fris en authentiek perspectief.

Tijdens onze tours houden we van een mooie balans tussen de culturele en historische betekenis van de stad. Dit in combinatie met stops aan de meest iconische locaties van Barcelona maar ook enkele verborgen schatten die alleen bij de lokale bevolking bekend zijn

Perry Tours
Perry

Ik ben Perry, ik kom oorspronkelijk uit Antwerpen en wonende in Barcelona sinds 2001. Ik omschrijf mezelf graag als een rustige en creatieve geest met een passie voor reizen, fotografie en geschiedenis. Op jongere leeftijd heb ik het geluk gehad dat ik een groot deel van de wereld heb mogen rondreizen met de rugzak. In onder andere Thailand, Mexico en Spanje heb ik gewerkt als duikinstructeur, in Taiwan heb ik een tijdje gewerkt als leraar Engels. 

Tijdens mijn werk in Thailand werd ik onverwachts verliefd op een vrouw uit Barcelona, zo ben ik in Barcelona terecht gekomen. Twee jaar later werd onze zoon in de stad geboren en nu woon ik al meer dan twee decennia in Barcelona. Ik hou van de diversiteit van de stad en de relaxte sfeer, de combinatie van het oude en het nieuwe, de zee, de bergen en natuur.

Als gids ben ik steeds gepassioneerd om klanten en die iedereen die mij bezoekt het beste van Barcelona te laten zien. Ik hou ervan om tips over restaurants te delen maar ook de vele fascinerende verhalen over de geschiedenis en het heden van de stad. 

Open chat
Hoi, mijn naam is Perry.
Heb je vragen over Barcelona of over onze fietstours? Ik beantwoord ze graag.