fbpx

De Magische Fontein Show Barcelona

Introductie

Perry Tours biedt fietstours met gids aan in Barcelona. Onze ervaren gidsen helpen je het beste van Barcelona te ontdekken.

Kies voor Fietstour Barcelona met Nederlandse gids en beleef de Magic Fountain shows op een heel andere manier. We kijken ernaar uit je de magische fonteinen en de omgeving te laten zien.

De Magische Fontein is een van de beroemdste bezienswaardigheden van Barcelona en het is geen verrassing dat de fontein al meer dan 100 jaar bezoekers trekt. De show is een mix van water, licht, muziek dat je niet wilt missen. Hier is alles wat je moet weten over het bezoeken van deze wereldberoemde attractie:

Magische Fontein Show met Perry Tours

Op welke dagen kan je de Magische Fonteinen show bezoeken?

Deze unieke water- en lichtfunctie ontvangt elk jaar 2,5 miljoen bezoekers en is een internationaal erkend embleem van Barcelona en het is gemakkelijk om er te komen. Metrohalte naar Plaza de España en vanaf daar is het 5 minuten lopen.

 

 
 
 
 
 
 
 

Time of Year Days Hours Show Start Times

7 January to 28 February n/a Closed Annual maintenance


1 March to 31 March Thursday, Friday and Saturday 8pm to 9pm 8pm and 8:30pm


1 April to 31 May Thursday, Friday and Saturday 9pm to 10pm 9pm and 9:30pm


1 June to 30 September Wednesday to Sunday 9:30pm to 10:30pm 9:30pm and 10pm


1 October to 31 October Thursday, Friday and Saturday 9pm to 10pm 9pm and 9:30pm


1 November to 6 January Thursday, Friday and Saturday 8pm to 9pm 8pm and 8:30pm

Is het gratis?

Ja! De show is gratis en open voor het publiek. De fontein show begint in de winter om 20:00 uur en in de zomer om 21:30 uur.

Hoe kom je er?

De magische fontein bevindt zich op Plaça de Carles Buigas.

Om er te komen neem je de metro naar Plaça Espanya, je kan er  zowel de groene als de rode lijn voor nemen. Bij buitenkomst van het station zie je twee grote torens in Venetiaanse stijl die een brede laan flankeren die leidt naar het Palau Nacional bovenop Montjuic (de thuisbasis van het MNAC-museum). De Magische Fontein bevindt aan de voet van de berg op 7 minuten wandelen. Of ontdek de Magic Fountain Show met Perrytours, wij wijzen je graag de weg.

De geschiedenis van de Magische fontein in Barcelona

De Magische Fontein werd gebouwd in 1928 en bevindt zich op Plaça de la Font de Canaletes. Het werd ontworpen om de Wereldtentoonstelling van 1929 in Barcelona te vieren.

De architect die de Magische Fontein ontwierp was Francesc Mitjans, hij ontwierp ook andere gebouwen in Barcelona, evenals verschillende andere fonteinen in Spanje.

Magische Fontein Show met Perry Tours

In deze tour word je naar een andere wereld vervoerd. Je ontdekt de magie van de fonteinshow. De tour duurt 2 uur en begint in het stadscentrum.  Het is een geweldige manier om de Magic Fountain Show te bezoeken. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk ook onze Highlights Tour Barcelona een geweldige manier om Barcelona te ontdekken.

Open chat
Hola!

Mijn naam is Perry.

Heb je vragen over Barcelona of wil je graag een boeking maken?

Ik help je graag verder.