fbpx

Leuke fietsroutes in Barcelona

Leuke fietstroute in Barcelona Perry Tours

Ontdek Barcelona op de fiets met deze fietsroutes

Heb je nog andere vragen als het gaat om de wetgeving in verband met fietsen in Barcelona dan kan je alvast ook eens kijken bij wetgeving voor fietsers in Spanje. Fietsroutes in Barcelona. Vandaag de dag is Barcelona uitgegroeid tot een van de betere fietssteden in Europa. Sinds enkele jaren heeft de stad veel geïnvesteerd in fietspaden waardoor Barcelona nu meer dan 230km fietspad telt.

De historische binnenstad van Barcelona is een magische plek met enorm veel leuks te ontdekken.Het is de ideale plek om jezelf te verwennen. De archictectuur is adembenemend, facinerende mensen, ongeveer 300 dagen zon per jaar, ontelbare terrasjes, lekker eten en zoveel meer.

Rondom het stadscentrum is er een waaier van leuke plaatsen te ontdekken zoals de huizen ontworpen door Gaudi , het strand van Barceloneta, de Sagrada Familia, het Stadspark , Park Guell om er enkele te vernoemen. Heb je weinig tijd in Barcelona of wil je een goede indruk krijgen van de stad op een korte tijd dan is misschien wel een fietstour met gids een goed idee.

Bij Perry Tours bieden we de leukste fietstours in Barcelona aan met Nederlandstalige gidsen.

Ga je zelf liever op avontuur dan ontdek je hieronder enkele leuke fietsroutes.

Fijne fietsroutes in Barcelona

Leuke en relaxte fietsroute door het centrum van de stad

Tijdens de fietstroute door Barcelona begin je bij het centrale Plaza de Catalonia, de route volgt langs Las Ramblas naar de Culturele wijk El Raval. Met als bijzonderheden het MACBA museum en de kat van Botero. De fietsroute vervolgd verder naar de Oude haven van Barcelona, waar je ook het standbeeld van Columbus vind. De Fietsroute gaat verder langs de jachthaven en gaat dan over naar de oude Gotische wijk om dan terug te eindigen op Las Ramblas.

leuke fietsroute in Barcelona

Ontdek de hoogtepunten met deze fietsroute door de stad.

Deze fietsroute is opgemaakt zodat je op een veilige en rustige manier de hoogtepunten kan bezoeken die Barcelona zo bijzonder maken. De fietsroutes in Barcelona hebben we opgesteld aan de hand van de fietspaden die beschikbaar zodat jij volop kan genieten van een ritje door Barcelona. De route verbind de nieuwe en oude wijken met elkaar. Zowel de Ramblas als de wijk Raval, het stadspark en de Arc de Triomf. Met deze route ondek je de meest bekende bezienswaardigheden van Barcelona.

rustige fietsroutes in Barcelona

Ontdek de prachtige Montjuïc met deze Barcelona Fietsroute

Ontdek de prachtige berg van Montjuïc met adembenemende panorama´s van Barcelona. Sterk aanbevolen om deze fietsroute te doen met e-bikes te doen.

Fietsroute langs het strand van Barcelona

Voor de komst van de olympische spelen had Barcelona slechts 300 meter strand, de dag van vandaag is dat uitgestrekt tot ietsje meer dan 7 km.

Het is een ideale rit op een zonnige dag om de ganse kustlijn van de stad te verkennen. De rit bied prachtig uitzicht, strand barretjes, restaurant, gezelligheid, avontuur, strand en zee. Veilig en ideaal ook voor kinderen.

Profiel foto Perry Janssens - Perry Tours

Hallo, ik ben Perry, stadsgids en drijvende kracht achter Perry Tours. Ik mag het levendige Barcelona al meer dan twintig jaar mijn thuis noemen en ik ben nog steeds gepassioneerd door deze stad. Na vele succesvolle jaren als stadsgids in Barcelona deel ik graag mijn passie door dagelijkse fietstours in Barcelona te organiseren voor Nederlandse en Belgische bezoekers.

Stadsgids en oprichter

Open Whatsapp Perry Tours
🚲 ☀️ Hola! Mijn naam is Perry. Heb je vragen over onze fietstours in Barcelona of wil je graag een reservering maken? Ik help je graag verder! 🌴🏖️