fbpx

Fietsen met kinderen in Barcelona

Een leuke activiteit voor kinderen in Barcelona

leuke activiteit voor kinderen in Barcelona

De vakantie komt er aan en dan word het voor veel gezinnen met kleine kinderen weer een beetje zoeken naar activiteiten die leuk zijn voor het ganse gezin. Soms kan het een hele klus zijn om activiteiten te vinden die zowel plezierig als leerzaam zijn en die iedereen kan waardeeren. Voeg daar nog de stress van het reizen door een onbekende stad aan toe en al snel kan het overweldigend aanvoelen. Bij Perry Tours weten we over leuke activiteiten om te doen in Barcelona, dit omdat we al jaren het genoegen hebben Nederlanders en Belgen op vakantie door Barcelona gidsen.

  • Er is geen betere manier om de stad te ontdekken
  • Privé gids 
  • Bepaal zelf het ritme

We zijn overtuigd dat een leuke activiteit voor kinderen in Barcelona een fietstour voor kinderen is. Niet alleen hebben we al honderden gezinnen Barcelona laten zien, ook de vele fijne recensies en commentaren die we krijgen bevestigen dit.

De fietstour voor kinderen is een leuke activiteit voor kinderen in Barcelona maar het is ook een ontspannen manier om de stad te zien, de gids kent de weg en laat jullie de mooie plaatsen zien vergezeld van leuke verhaaltjes.Uiteraard is er ook steeds tijd voor wat leuke foto´s.

Een fietstour met Nederlandse gids in Barcelona neemt de stress weg van het navigeren door de stad en stelt je in staat te ontspannen en te genieten van de rit.
De tour is meer dan alleen een leuke activiteit voor kinderen in Barcelona, je ziet op deze manier ook veel meer van Barcelona in een kortere tijd.

Waarom is een fietstour een leuke activiteit voor kinderen in Barcelona?

Gemakkelijk voor kinderen: een Barcelona fietstour voor kinderen is een gemakkelijke manier voor kinderen om de stad te zien. We rijden op een traag en comfortabel tempo en de gids zorgt ervoor dat de kinderen tijdens de tour veilig en vermaakt blijven.

Educatief: Een Fietstour Voor Kinderen is ook een leerzame ervaring. Terwijl je door de stad fietst, wijst de gids je op de bezienswaardigheden en historische bezienswaardigheden die Barcelona zo’n unieke en fascinerende plek maken om te bezoeken.

Plezier: bovenal is een Fietstour voor kinderen een leuke manier om Barcelona te zien. Onze ervaring leert ons dat kinderen genieten van het avontuur van fietsen door de stad en de vele bezienswaardigheden.

Ontspannen en veilig: Barcelona heeft de laatste jaren sterk geinvesteerd in de infrastructuur van fietspaden in de stad. Tegenwoordig telt Barcelona meer dan 300 kilometer aan fietspaden.
Voor de Fietstour Voor Kinderen rijden we vooral langs auto vrije zones en fietstpaden. Leer hier meer over onze Fietstour Voor Kinderen. Lees ook onze post “Is het veilig om te fietsen in Barcelona?

Boek een fietstour in Barcelona
  • Kinderfietsen vanaf 6 jaar 
  • Fietsstoeltjes tot 22kg beschikbaar
  • Reserveer veilig en betaal na de tour
  • Gratis helmen beschikbaar

Tijdens de Barcelona Kindertour rijden we onder andere langs de
Gotische wijk, Strand van Barceloneta, Plaza Real, Olympische Haven, Park De La Ciutadella en de Arc de Triompf.

Conclusie

Een fietstour voor kinderen is een leuke activiteiten om te doen in Barcelona. Het is een ontspannen, veilige, leerzame fietstour en een leuke manier om de stad te zien. De gids zorgt ervoor dat iedereen zich tijdens de tour vermaakt. We rijden van het stadspark tot het strand van Barceloneta, er is geen gebrek aan bezienswaardigheden tijdens de begeleide fietstocht. Reserveer vandaag nog een fietstour in Barcelona en ervaar de stad binnekort op een unieke manier.

Open chat
Hola! Mijn naam is Perry, heb je vragen over onze fietstours? Stel ze gerust, ik help je graag verder.