fbpx
Boek een fietstour in Barcelona

Boek een fietstour in Barcelona

Bij Perry Tours bieden we een verscheidenheid aan fietstours met gids in Barcelona aan voor alle interesses en leeftijden. Of je nu de hoogtepunten van de stad wilt verkennen met onze dagelijkse Barcelona Highlights Fietstour, een vroege ochtendtour wilt maken of verborgen juweeltjes wilt ontdekken tijden een fietstour voor kinderen, onze fietstour Barcelona heeft voor elk wat wils. We werken alleen met ervaren gidsen die een passie hebben voor de stad. Onze gidsen in Barcelona vertellen je graag meer over interessante anekdotes en leuke verhalen over de rijke geschiedenis en cultuur die deze stad te bieden heeft.

Een Barcelona fietsavontuur

Ga je binnenkort naar Barcelona en ben je op zoek naar een leuke en unieke fietstour om de stad te verkennen? Zoek niet verder dan Perry Tours, bij ons ontdek je Barcelona per fiets met een van de beste fietstours in Barcelona. Onze dagelijkse Highlights fietstour in Barcelona is al jaren lang een succes en de gidsen nemen je graag mee op een leuke fietstour langs de meest iconische bezienswaardigheden van de stad dit terwijl je geniet van het mooie weer en het landschap dat Barcelona zo speciaal maakt. Bezoek Barcelona per fiets met Nederlandse gids of een Vlaamse gids.

Onze ervaren gidsen nemen je mee op een reis door het verleden en heden van de stad en delen onderweg hun kennis en passie voor Barcelona. Of je nu op zoek bent naar de Sagrada Familia of naar verborgen plekjes in de Gotische wijk, boek een fietstour in Barcelona bij Perry Tours.

Ontdek Barcelona op de fiets

Fietsen door een stad als Barcelona is niet alleen heerlijk genieten maar het is ook de beste manier bij uitstek om de stad te ontdekken in korte tijd.  Onze routes zijn dan ook zo opgesteld dat het lekker relaxed fietsen is maar dat je toch alle Highlights ziet in 3 uur. We krijgen veel vragen of het wel veilig is om te fietsen, waar je fietsen kan huren en zoveel meer. Op deze pagina lees je meer over hoe fietsen in Barcelona is. 

Is het veilig om te fietsen in Barcelona?

Als gidsen in Barcelona krijgen we heel vaak de vraag of dat het veilig fietsen in Barcelona. Voor ons is veiligheid steeds top prioriteit en het is dan ook altijd fijn om te zeggen dat Barcelona een zeer veilige stad is om te fietsen. Ondertussen zijn er meer dan 300 kilometer fietspad door de stad en elk jaar investeert de stad in een nieuwere en betere infrastructuur voor fietsers.

Boek een fietstour in Barcelona

Fietsroutes in Barcelona

Leuke fietsroutes in Barcelona

Fietsen door Barcelona is een comfortabele en plezierige manier om de stad te verkennen. De laatste jaren is Barcelona veranderd in een heuse fietsstad . Als je fietst in de zomermaanden is het wel belangrijk om voorbereid te zijn met zonnebrandcrème en een petje. Barcelona heeft een verscheidenheid aan fietsroutes voor alle niveaus, van ontspannende ritten langs het strand tot een uitdagende bergrit met of zonder e-bikes.  Onze blogpost “Fietsroutes in Barcelona” geeft je nuttige informatie over de beste en leukste fietsroutes in Barcelona.

Barcelona fietsen

Barcelona fietsen in de winter

Barcelona heeft een heerlijk klimaat het ganse jaar door. De temperaturen in de wintermaanden variëren van 5 to 15 graden. Het is dan ook aangenaam fietsen het hele jaar door.  Periodes dat je regen kan verwachten zijn tussen februari en april al kan het in andere maanden ook wel regenen. 

Barcelona fietsen in de zomer

Fietsen in Barcelona is een geweldige manier om te genieten van het warme weer en het prachtige landschap van de stad. Goed om te weten is dat tijdens de zomer maanden juli en augustus de temperaturen op de middag hoog kunnen zijn.  Onze pagina “Hoe is het fietsen in Barcelona in de zomer?” geeft je handige tips en advies voor fietsen in Barcelona tijdens de zomermaanden. In de zomermaanden bieden we een vroege ochtend fietstour dit  voor mensen die de zomerwarmte en drukte willen vermijden.

Bij Perry Tours geloven we dat er geen betere manier is om de stad te ervaren dan met onze Barcelona fietstour, in slechts 3 uur krijg je de perfecte hoeveelheid kennis om het beste uit de komende dagen te halen met leuke herinneringen en foto´s er bovenop. 

Als je op zoek bent naar een leuke, actieve ervaring, dan is onze begeleide fietstocht in Barcelona een aanrader. We bieden fietstours aan in Barcelona, zoals onze Barcelona Highlights Fietstour een Vroege Ochtend TourMontjuic e-bike Tour en meer. 

Onze Barcelona Highlights Fietstour is de perfecte manier om een goed en snel overzicht en orientatie van de stad te krijgen. Deze tour neemt je mee naar alle must-see attracties, zoals de Gotische wijk, de beroemde Las Ramblas en de prachtige Sagrada Familia en nog veel meer. Onderweg deelt uw gids inzichten en verhalen over de rijke geschiedenis en cultuur van de stad, waardoor deze tour een onvergetelijke ervaring wordt.

Boek een Highlights Fietstour Barcelona

Onze ervaring heeft ons geleerd dat kinderen onze Fietstour Barcelona kinderen heel leuk vinden. Tijdens de kinderfietstour past de gids het ritme aan van de tour aan de kleinsten onder ons. De fietstour voor kinderen is 2 uur en is de perfecte duur om het rustige gedeelte van de stad te ontdekken. De route is vooral grotendeels via autovrije fiets en wandelpaden. Ontdek meer over de fietstour voor kinderen in Barcelona.

Boek een Kinderfietstour met Privé Gids Barcelona

Je houd van vroege ochtend en je zou graag de stad ontdekken wanneer het nog rustig en koel is , dan is onze Vroege Ochtend Fietstour in Barcelona de perfecte manier om je dag te beginnen. Met deze vroege ochtend fietstour nemen we je mee op een heel relaxte rit door de rustigere straten van de stad, dit voordat de stad helemaal wakker is geworden. We fietsten langs enkele van de mooiste plekken van Barcelona, zoals de Arc de Triomf, het Ciutadella-park en Plaza Real dit zonder de drukte en de middaghitte.

Boek een Vroege Ochtend Privé Fietstour Barcelona

Onze Privé Fietstour Barcelona is ideaal voor grote families, stelletjes, vrienden of voor een teambuilding. De privé gids past de tour aan aan jullie wensen en ritme. Ontdek Barcelona met een Nederlandse of Vlaamse privé gids. Vertel ons wat je wensen zijn en in samenspraak met onze gids organiseren wij een Privé Tour Barcelona die zorgt voor mooie herinneringen. 

Boek een Privé Fietstour Barcelona

Open chat
Hoi, mijn naam is Perry.
Heb je vragen over Barcelona of over onze fietstours? Ik beantwoord ze graag.