fbpx

MENU

logo Perry Tours - persoonlijke gids in Barcelona

persoonlijke gids in Barcelona

Een fietstour met een persoonlijke gids in Barcelona

persoonlijke gids in Barcelona

Waarom kies je voor een fietstocht met een persoonlijke gids in Barcelona.

Reis je naar Barcelona en zoek je een manier om de stad op een leuke tour in Barcelona om de stad op een unieke manier te verkennen? Dan is Perry Tours misschien wel de juiste keuze. Ons team bestaat uit ervaren sympathieke Nederlanders en Belgen en we doen er steeds alles aan om de beste service en leukste ervaring aan te bieden. Met een persoonlijke gids bepaal je zelf het ritme en de aantal stops. Lees meer, bekijk de prijzen en informatie over een fietstour met privé gids.

Professionele kennis:

Onze Nederlandstalige gidsen in Barcelona verwennen je graag met leuke verhalen over Barcelona en laten je de meest interessante plekken laten zien. Wij bij Perry Tours staan altijd paraat om jullie het mooiste van de stad te laten zien!

Flexibele tours:

We bieden ook een Highlights van Barcelona groepstour aan zodat je zelf kan kiezen wat het beste bij jouw wensen en interesses past. Of je kan kiezen voor een fietstour met persoonlijke gids langs de mooiste en bekendste bezienswaardigheden van Barcelona maar ook bijvoorbeeld voor een tapas tour behoren tot de mogelijkheden. Bekijk alle Fietsroutes hier.

Betaalbare prijzen en persoonlijke aandacht.

Wij hechten enorm veel belang aan persoonlijke aandacht tijdens de tours en onze gidsen doen steeds hun best om aan aan de wensen van onze klanten te voldoen. De gids beantwoord maar al te graag jouw vragen en kan je ook helpen bij het plannen van je bezoek in Barcelona om zo het beste uit je verblijf te halen. Hier kom je meer te weten over onze prijzen en details over de Prive-Tour met persoonlijke gids.

Hoe boek je een tour een persoonlijke gids in Barcelona?

Het boeken van een tour bij Perry Tours als jouw persoonlijke gids in Barcelona gaat gemakkelijk en snel. Je kan de tour online boeken via het boekingsformulier of je kan rechtstreeks contact opnemen via de Whatsapp knop rechts onderaan het scherm.

Als je vragen hebt over de fietstours of als je hulp nodig heeft bij het boeken van een fietstour, dan kan je altijd contact opnemen met Perry. Hij staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren over de beste manier om de stad te verkennen. 

Profiel foto Perry Janssens - Perry Tours

Stadsgids en oprichter, Perry Tours

Hallo! Ik ben Perry Janssens, de oprichter van Perry Tours, ik noem al meer dan twintig jaar het levendige Barcelona mijn thuis.
Na vele succesvolle jaren als stadsgids in Barcelona organiseer ik nu dagelijkse fietstours in Barcelona voor Nederlanders en Belgen. 

Inhoudsopgave: fietsen met een persoonlijke gids in Barcelona

Open Whatsapp Perry Tours
🚲 ☀️ Hola! Mijn naam is Perry. Heb je vragen over onze fietstours in Barcelona of wil je graag een reservering maken? Ik help je graag verder! 🌴🏖️