fbpx

Perry Tours, jouw persoonlijke gids in Barcelona

persoonlijke gids in Barcelona

Waarom je Perry Tours kiest als jouw persoonlijke gids in Barcelona.

Reis je naar Barcelona en zoek je een manier om de stad op een leuke tour in Barcelona om de stad op een unieke manier te verkennen? Dan is Perry Tours misschien wel de juiste keuze. Ons team bestaat uit ervaren sympathieke Nederlanders en Belgen en we doen er steeds alles aan om de beste service en leukste ervaring aan te bieden. 

Professionele kennis:

Onze gidsen verwennen je graag met leuke verhalen over Barcelona en laten je de meest interessante plekken laten zien. Wij bij Perry Tours staan altijd paraat om jullie het mooiste van de stad te laten zien!

Flexibele tours:

We bieden verschillende fietstours aan, zodat je zelf kan kiezen wat het beste bij jouw wensen en interesses past. Je kan kiezen voor een fietstour langs de mooiste en bekendste bezienswaardigheden van Barcelona maar ook bijvoorbeeld voor een tapas tour  behoort tot de mogelijkheden. Bekijk onze Fietstour Barcelona 

Betaalbare prijzen en persoonlijke aandacht:

Wij hechten enorm veel belang aan persoonlijke aandacht tijdens de tours en onze gidsen doen steeds hun best om aan aan de wensen van onze klanten te voldoen. De gids beantwoord maar al te graag jouw vragen en kan je ook helpen bij het plannen van je bezoek in Barcelona om zo het beste uit je verblijf te halen. Hier kom je meer te weten over onze Prive-Tour.

Hoe boek je een tour met Perry Tours als jouw gids in Barcelona?

Het boeken van een tour bij Perry Tours als jouw persoonlijke gids in Barcelona gaat gemakkelijk en snel. Je kan de tour online boeken via het boekingsformulier of je kan rechtstreeks contact opnemen via de Whatsapp knop rechts onderaan het scherm.

Als je vragen hebt over de fietstours of als je hulp nodig heeft bij het boeken van een fietstour, dan kan je altijd contact opnemen met Perry. Hij staat altijd klaar om je te helpen en te adviseren over de beste manier om de stad te verkennen. 

Open chat
Hallo! Heb je vragen over Barcelona of over de fietstours stel ze gerust, ik beantwoord ze graag. Groetjes , Perry