fbpx

Nederlandstalige gidsen Barcelona

gidsen in Barcelona

Met onze Nederlandstalige gidsen Barcelona ontdek je het leukste dat de stad te bieden heeft.

Onze stadsgidsen in Barcelona zijn experts in de stad, gastvrij en vriendelijk. Ze nemen je mee op een boeiende reis door de straten van Barcelona, waarbij elke stop een nieuw verhaal onthult. Met hun lokale kennis en humor brengen ze de stad tot leven, of je nu door de Gotische wijk fietst of langs de stranden van Barceloneta. Onze gidsen zorgen ervoor dat elke fietstour persoonlijk en onvergetelijk is en delen graag hun favoriete lokale plekken, van verborgen cafés tot de beste uitzichtpunten

Nederlandstalige gidsen Barcelona

Lees meer over Renske

Lees meer over Mathieu

Lees meer over Ezra

Lees meer over Jaap

Lees meer over Perry

Gids Mathieu in Barcelona

Lees meer over gids Mathieu in Barcelona

Gids Jaap in Barcelona

Lees meer over gids Jaap in Barcelona

Gids Renske Barcelona

Lees meer over gids Renske in Barcelona

Gids Ezra Barcelona

Lees meer over gids Ezra in Barcelona

Gids Perry Barcelona

Lees meer over gids Perry in Barcelona

Fietsen met nederlandse gids in barcelona

Onze Belgische en Nederlandse gidsen wonen al jaren in Barcelona en hebben een passie voor de stad en het gidsen. Elke gids heeft zo zijn eigen stijl, ervaringen en verhalen. Samen hebben we het genoegen gehad om duizenden Nederlanders en Belgen ons Barcelona te laten zien. Onze Fietstour Barcelona start dagelijks vanuit de Gotische wijk in Barcelona, dichtbij Las Ramblas en het monument van Columbus. Meer weten over ons?

Barcelona fietsen met gids

Onze job gaat niet alleen over Barcelona, maar ook om de vele leuke mensen die we dagelijks ontmoeten. Plan je een reis naar Barcelona kom dan met ons mee op een fiets door Barcelona het is de beste manier om alles te ervaren wat Barcelona te bieden heeft.

Profiel foto Perry Janssens - Perry Tours

Hallo, ik ben Perry, stadsgids en drijvende kracht achter Perry Tours. Ik mag het levendige Barcelona al meer dan twintig jaar mijn thuis noemen en ik ben nog steeds gepassioneerd door deze stad. Na vele succesvolle jaren als stadsgids in Barcelona deel ik graag mijn passie door dagelijkse fietstours in Barcelona te organiseren voor Nederlandse en Belgische bezoekers.

Stadsgids en oprichter

Inhoudsopgave: Nederlandstalige gidsen Barcelona

Open Whatsapp Perry Tours
🚲 ☀️ Hola! Mijn naam is Perry. Heb je vragen over onze fietstours in Barcelona of wil je graag een reservering maken? Ik help je graag verder! 🌴🏖️