fbpx

MENU

Fietstocht Barcelona met NL gids

Op zoek naar een Fietstocht Barcelona met NL gids?

Fietstocht Barcelona met NL gids

Ben je op zoek naar een leuke Fietstocht Barcelona met NL gids? Dan ben je bij Perry Tours aan het juiste adres. Kies uit verschillende Barcelona fietstochten naargelang je voorkeuren en interesses.

Waarom een fietstocht in Barcelona met NL gids?

Een fietstocht door Barcelona met gids is een geweldige manier om door de stad te reizen en veel te zien in weinig tijd. Zo zie je de verschillende buurten en kom je meer te weten over hun geschiedenis en dagelijkse leven.

Fietstochten in Barcelona zijn eveneens een goede manier om tegelijkertijd in beweging te zijn, beetje sporten dus! 🙂  Lekker de zon op te nemen en alle mooie bezienswaardigheden in deze geweldige stad te zien. 

Je kan kiezen voor onze Highlights Fietstocht vol bezienswaardigheden zoals de Sagrada Familia, de Olympische haven, het pittoreske Plaza Real, Casa Battló en nog veel meer.

Of je kan ook kiezen voor een Privé fietstocht Barcelona, zo bepaal je zelf het ritme van de tour. Alle tours zijn inclusief een gids én een fiets. De betaling volgt na de tour.

Voor meer informaie over prijzen, beschikbaarheid en wat voor type fietstocht je wil, kan je alvast even kijken op onze fietsroute Highlights pagina. Je kan ook telefonisch, per Whatsapp, of per email een Fietstocht Barcelona met NL gids boeken. 

Wat houdt een fietstocht in en waarom boek je een fietstocht in Barcelona met NL gids?

Onze fietstochten worden geleid door ervaren gidsen die je graag verhalen vertellen over Barcelona met inzicht in de geschiedenis, cultuur en bezienswaardigheden van de stad.

Fietstocht NL gids

Wat is de prijs van een fietstocht Barcelona met NL gids?

De prijs van een Highlights fietstocht Barcelona met NL gids is €32,50 per persoon en €25 voor kinderen onder de 16 jaar. Onze fietsocht Barcelona met NL gids start dagelijks om 10:30 uur en 14:30 uur vanuit het stadscentrum.

Fietstocht Barcelona met NL gids

Hoe boek ik een fietstocht in Barcelona met NL gids?

Uiteraard is een Nederlandstalige gids de sleutel tot een geslaagde fietstocht in Barcelona. Je leert de stad kennen via onze professionele en ervaren gidsen en bovendien pik je alle informatie feilloos en zonder problemen op zonder je te moeten verdiepen in een andere taal.  Reserveer nu een fietstocht Barcelona met NL gids.

Profiel foto Perry Janssens - Perry Tours

Stadsgids en oprichter

Hallo! Ik ben Perry Janssens, stadsgids en drijvende kracht achter Perry Tours. Barcelona is al meer dan twintig jaar mijn thuis en ik ben gepassioneerd door deze stad. Na vele succesvolle jaren als stadsgids in Barcelona deel ik nu mijn passie door dagelijkse fietstours in Barcelona te organiseren voor onze Nederlandse en Belgische bezoekers.

Inhoudstabel: fietstocht Barcelona met NL gids

Open Whatsapp Perry Tours
🚲 ☀️ Hola! Mijn naam is Perry. Heb je vragen over onze fietstours in Barcelona of wil je graag een reservering maken? Ik help je graag verder! 🌴🏖️